Selskapsmeny

Selskapsmeny

treretter
Sett sammen deres egne to- eller treretters middag ved å se på utvalget av forretter, hovedretter og desserter.

Forretter

Rekefylt avocado • Marinerte scampi • Lune kamskjell • Sjøtunge med spinat • Skaldyrsalat med dressing • Asparges med seranoskinke og kremost • Kald laks med pepperrotkrem • Laksepate • andebryst med appelsinsaus • fiskesuppe

•••

Hovedretter

Hjortefilet med viltsaus • Lammefilet med urtesaus • Oksefilet med rødvinsaus • Svinefilet med sjarongsaus • Kyllingfilet med champignonsaus • Oksefilet provensal •Andebryst med appesinsaus • Kalkunfilet med portvinsaus • Lammeskank med rotgrønnsaker i tomatsaus

•••

Desserter

Hjemmelaget karamellpudding • sitronfromasj med bringerbærsaus • Creme brulee • Panacotta • Tiramisu • Baileys-is m/ jordbær • Multeis med bringebær coulis og krokan • Hjemmelaget vaniljeis med friske bær • Tropisk fruktsalat • Sjokolademousse

Hovedretter kan også fås med alle typer stek.