Velkommen til ditt drømmebryllup.

Vi vet hvor viktig bryllupsdagen er.

Gimle Selskapslokaler er ditt valg for uforglemmelige begivenheter.

Vi på Gimle Selskapslokaler vet hvor viktig bryllupsdagen deres er, og ønsker å gjøre dagen din til noe ekstra spesielt. Vi har lang erfaring med bryllup og vårt flotte selskapslokale i hjertet av Tønsberg, kombinert med fantastisk mat, gir den perfekte rammen for ditt bryllup. Vårt dedikerte team er her for å gjøre hvert øyeblikk spesielt.

Skreddersydd selskapsmeny.

Vår selskapsmeny lager vi spesielt for bryllupet ditt. Som du ser i vår meny tilbyr vi delikate retter laget med kjærlighet og serverer en matopplevelse som vil glede dine gjester. Våre erfarne kokker jobber tett med deg for å skreddersy bryllupsmenyen etter dine ønsker, fra forrett til dessert. Vi tilbyr også egne pakkepriser, slik at du kan fokusere på din store dag, mens vi tar oss av detaljene.

Se vår selskapsmeny

Perfekt beliggenhet og fasiliteter.

Vårt herskaplige selskapslokale, kun 2 km fra Tønsberg sentrum, er omgitt av ærverdige omgivelser. Med stor parkeringsplass, en sjarmerende terrasse og et stort og åpent hageområde, har du muligheten til å nyte den friske luften og vakker natur mens du feirer. Uansett om du planlegger en intim seremoni eller en storslått feiring med opptil 200 gjester, har vi plassen og fasilitetene du trenger.

La oss hjelpe deg med å skape minner for livet. Kontakt oss i dag for å snakke om dine ønsker. Vi er her for å gjøre din bryllupsdag til den mest uforglemmelige dagen i livet ditt.

  • Opptil 200 gjester
  • Vi står for maten
  • Servering hele kvelden
  • Stor garderobe
  • Stor hage og uteplass
  • Lerret for fremvisning