Catering for enhver anledning.

Vi skaper uforglemmelige matopplevelser.

Gimle Selskapslokaler er stolte av å tilby førsteklasses cateringtjenester i hjertet av Tønsberg.

Vi leverer catering til hele Vestfold, hvor hovedvekten av våre kunder er i Tønsberg og på Nøtterøy og Færder. Vår lidenskap ligger i å skape uforglemmelige matopplevelser for enhver anledning, enten det er en konfirmasjon, en bryllupsfeiring, et julebord, eller en firmafest. Vi forstår viktigheten av god mat og god stemning, og vårt team er her for å gjøre din begivenhet ekstra spesiell.

Variert meny.

Vår cateringmeny er variert og kan tilpasses etter dine ønsker. Fra fristende tapas og koldtbord til delikat spekemat, fingermat og smakfulle snitter og smørbrød. Vi legger stor vekt på ferske råvarer, fine presentasjoner og gode smaker, slik at din cateringopplevelse blir så god som mulig.

Se våre menyer

Privat og Bedrift.

Uansett om det er en privat sammenkomst eller en stor bedriftsbegivenhet, er vi klare for å imponere gjestene dine med catering. Vi tar oss av alle detaljer, slik at du kan fokusere på å nyte selskapet. Fra konfirmasjonsfester til bryllup, jubileumsfeiringer til bursdagsfester – vi skaper en matopplevelse som passer perfekt til anledningen din.

Kontakt oss i dag for å snakke om dine ønsker og la oss skape en skreddersydd catering som vil imponere gjestene dine.